Futures sluiten seizoen af met ruime oefenzege (video)

DONDERDAG, 16 MEI 2024, 15:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Het voetbalseizoen 2023-2024 zit er nu helemaal op voor de RSCA Futures. Woensdag speelden ze nog een vriendschappelijk duel tegen reeksgenoot Franc Borains. De jonge Anderlecht-garde haalde het met 4-1.

Anderlecht opende de score via een vrije trap van Bouchouari. Kort voor de rust maakten de bezoekers gelijk via een kopbal. In de laatste twintig minuten scoorde Anderlecht nog drie keer, waarvan twee keer op strafschop. Abubacar Conte (foto) scoorde tussendoor ook.

Voor Alonzo Engwanda was het zijn laatste wedstrijd voor Anderlecht. Hij versierde een mooie transfer naar de Nederlandse subtopper FC Utrecht. Ook Antoine Colassin, Mo Bouchouari en Loïc Masscho zullen deze zomer wellicht de club verlaten. Zij hebben de leeftijdsgrens van de U23 bereikt.

Score: 4-1
Goal(s): 25' Bouchouari (1-0), 39' X (1-1), 73' Colassin (2-1, pen.), 75' Conte (3-1), 89' Tajaouart (4-1, pen.)

RSCA Futures begon met:Haentjens, Maamar, Baouf, A. Engwanda, Moutha-Sebtaoui, Bouchouari, Ismaili, Conte, Colassin, Mendel-Idowu, Goto
Vielen in aan de rust: Flies, Sylla, Nicaise, Masscho, De Cat, Tajaouart, Diallo en Kana

Franc Borains (selectie):Gillekens, Malungu, Donnez, Gécé, Walicki, Ochieng, Lavie, Francotte, Vandendriessche, Lamblin, Libertiaux, Mpatu, Payen, Coquelet, Tainmont, Chaabi, Mabani, Massolin en enkele testspelers

Stadion: Neerpede

Bron: © Eigen redactie